Antena 3 CNN Actualitate Locale Sală de sport transformată în hambar de preotul din localitate

Sală de sport transformată în hambar de preotul din localitate

Sală de sport transformată în hambar de preotul din localitate
Sursa foto: Foto: bzi.ro
23 Noi 2015   •   09:27

Una dintre cele 146 de săli de sport construite de Ministerul Dezvoltarii in 2009 a primit in Fizesu Gherlii, o comună din Cluj, o destinaţie inedită: hambar pentru grâul preotului. Investiţia de circa 1 milion de lei a fost abandonată de municipalitate.

După şase ani de la construirea sălii de sport, administraţia unei mici comune din judetul Cluj, Fizesu Gherlii, a găsit o întrebuinţare inedită pentru una din cele 146 de sali de sport recepţionate în 2009: sala, în valoare de circa 1 milion de lei, a devenit hambar pentru preotul satului.

„Sala de sport poate fi folosita, doar ne-am jucat noi, tineretul, fotbal si tenis. Am facut la primarie un fel de foaie ca, daca se sparge vreun geam sau ceva, ramane pe noi, platim noi. Ne-au lasat vreo doua-trei luni si dupa aia ne-au luat cheia. Din primavara e hambar, domnul parinte are acolo strans grau, malai si ce mai are", a spus Mircea, un tânăr din localitate.

El a adaugat ca elevii din sat au ramas foarte putini si nu prea foloseau sala de sport, dar „tineretul" isi doreste foarte mult sa faca miscare acolo. Evidenta salilor de sport construite prin programul Ministerului Dezvoltarii Regionale se afla la Inspectoratele Judetene Scolare (ISJ). „Sala de sport din Fizesu Gherlii nu este folosita acum de scoala din sat. Nu stim ce s-a intamplat, pentru ca primarul este plecat din localitate, iar sala e administrată de Primarie. Doar pe luni vom şti", a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean Scolar (ISJ) Cluj, Andreea Coroian.
Continuarea pe bzi.ro.

×
Subiecte în articol: sala de sport Ministerul Dezvoltarii Cluj
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close