Antena 3 CNN Actualitate Locale Amenda primită de un român care a aruncat gunoaiele pe un câmp de lângă casă. Suma este uriaşă

Amenda primită de un român care a aruncat gunoaiele pe un câmp de lângă casă. Suma este uriaşă

Un bărbat a descărcat deşeuri ilegale pe un câmp din cea mai mare comună din România. A ajuns să regrete amarnic decizia, după ce a primit o amendă uriaşă.

Amenda primită de un român care a aruncat gunoaiele pe un câmp de lângă casă. Suma este uriaşă
Sursa foto: Bogdan Pivariu/ Facebook
de Silvia Preda    |    12 Ian 2024   •   20:29

Un bărbat care a descărcat moloz provenit din construcţii pe un câmp din localitatea Floreşti, județul Cluj, a fost amendat cu 20.000 de lei.

"Astăzi am identificat un individ care a descărcat deşeuri ilegale pe un câmp din Floreşti. Datorită eforturilor susţinute ale echipei noastre de Poliţie Locală, a fost identificat şi sancţionat un individ care a descărcat ilegal deşeuri provenind din construcţii pe un câmp din localitatea noastră.

Prin intermediul reţelei noastre de camere de supraveghere stradală, şoferul a fost identificat şi sancţionat cu amendă în cuantum de 20.000 lei", anunţă primarul comunei Floreşti, Bogdan Pivariu.

‼️ ????̆?? ?? ??????????? ?? ??????? ???? ? ?????̆???? ???̦???? ??????? ?? ?? ??̂?? ??? ??????̦??. ? Datorită...

Publicată de Bogdan Pivariu pe Vineri, 12 ianuarie 2024

Citeşte şiLocuitorii unui oraș din Suedia sunt plătiți de primărie să strângă gunoiul. O familie de români, parte din acțiune: "Sunt avantaje pentru toată lumea"

El arată că au fost identificate şase persoane care l-au angajat pe transportator, acestea urmând să fie şi ele amendate cu câte 10.000 de lei.

"Colaborând strâns cu reprezentanţii Gărzii de Mediu şi cei ai Poliţiei Locale Cluj-Napoca, am identificat inclusiv 6 persoane responsabile de contractarea transportatorului care a abandonat deşeurile în natură. Aceste persoane vor fi amendate cu suma de 10.000 lei fiecare, iar activităţile de construcţie/demolare desfăşurate de acestea vor fi verificate în vederea conformităţii cu legislaţia în vigoare.

De asemenea, dorim să subliniem faptul că persoanele implicate vor suporta consecinţele legale ale acţiunilor lor, chiar şi dacă acestea nu se află pe teritoriul comunei noastre. Acest lucru demonstrează hotărârea noastră fermă de a proteja mediul înconjurător şi de a menţine comunitatea noastră curată şi sigură.

Dorim să atragem atenţia tuturor celor care ar putea fi tentaţi să comită astfel de fapte ilegale că în comuna noastră am implementat măsuri de supraveghere şi control, inclusiv supravegherea cu drone, pentru prevenirea acestor activităţi ilicite", subliniază primarul Bogdan Pivariu.

×
Subiecte în articol: gunoaie deşeuri ilegale floresti Cluj amenda
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close