Antena 3 CNN Actualitate Locale Răzbunare cruntă în plină stradă în Brașov. Un bărbat și-a lovit și tâlhărit fosta iubită

Răzbunare cruntă în plină stradă în Brașov. Un bărbat și-a lovit și tâlhărit fosta iubită

Răzbunare cruntă în plină stradă în Brașov. Un bărbat și-a lovit și tâlhărit fosta iubită
Sursa foto: Foto: pixabay.com
21 Apr 2017   •   11:59

Un bărbat a fost arestat după ce şi-a tâlhărit fosta iubită într-o stație der autobuz.Bărbatul în vârstă de 48 de ani nu a putut să accepte faptul că iubita lui l-a părăsit și că femeia nu voia să se împace cu el, potrivit adevarul.ro.

În stația de autobul, omul a început să o înjure şi să o lovească, iar apoi i-a smuls lănțișorul pe care îl avea la gât şi a fugit.

„În urma cercetărilor preliminare efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, suspectul a abordat-o pe victimă, căreia i-a adresat expresii jignitoare, a agresat-o fizic şi a deposedat-o, prin smulgere, de lănţişor. Cercetărilor efectuate în cauză au condus la identificarea autorului faptei, cu privire la care s-a dispus efectuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Prin ordonanţa emisă de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat şi reţinerea acestuia pentru 24 ore. În baza probatoriului administrat în cauză, Judecătoria Braşov a emis mandatul de arestare preventivă a suspectului“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov.

 

×
Subiecte în articol: razbunare Brașov lovit
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close