Antena 3 CNN Actualitate Locale Nicușor Dan îl va întreba pe organizatorul protestului din Piaţa Constituţiei dacă renunță la acţiune, după ce doar un tractor "s-a prezentat" la miting

Nicușor Dan îl va întreba pe organizatorul protestului din Piaţa Constituţiei dacă renunță la acţiune, după ce doar un tractor "s-a prezentat" la miting

Primarul general al Bucureștiului, Nicuşor Dan, a spus că îl va întreba pe organizatorul protestului din Piața Constituției dacă vrea să mai renunțe la acțiune.

Nicușor Dan îl va întreba pe organizatorul protestului din Piaţa Constituţiei dacă renunță la acţiune, după ce doar un tractor "s-a prezentat" la miting
Sursa foto: SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO
de Ioana Mircea    |    21 Ian 2024   •   17:30

Întrebat dacă este posibilă o prelungire a autorizaţiei, având în vedere rata scăzută de participare la protest, Nicușor Dan a spus că "nu se pune problema" şi că, mai degrabă, este posibil să se facă demersuri pentru a scurta perioada aprobată.

"Întrebarea este: poate reuşim o discuţie, luni, cu organizatorul fie să restrângă, fie să renunţe pentru zilele de luni şi marţi. Mâine este o şedinţă ordinară a comisiei şi în timpul comisiei o să îi dăm un telefon şi o să vedem ce intenţionează", a spus primarul general, într-o declaraţie acordată presei.

De asemenea, Nicuşor Dan a precizat că nu există alte solicitări pentru proteste legate de nemulţumirile fermierilor şi transportatorilor, potrivit Agerpres.

Citește și: Nicușor Dan a aprobat protestul fermierilor și transportatorilor în București. Trei zile de haos în Capitală: "Am avut mai multe cereri pe care le-am respins"

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat joi că a aprobat un protest de trei zile al fermierilor și transportatorilor în Piața Constituției, cu 5.000 de oameni și 200 de vehicule.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close