Antena 3 CNN Actualitate Locale Sediul unei primării din Mureş a fost scos la licitaţie din greşeală

Sediul unei primării din Mureş a fost scos la licitaţie din greşeală

O primărie din judeţul Mureş a fost la un pas să rămână fără sediu din cauza unei presupuse datorii la o firmă. Cum sumele nu au fost achitate la timp, societatea comercială a început demersurile legale pentru recuperarea prejudiciului, iar sediul instituţiei a fost scos la licitaţie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Aug 2023   •   18:45

Primăria din comuna Răstolița, județul Mureș risca să rămână fără sediu dintr-o neatenție. Inițial, a existat un dosar de executare silită însă, primarul și reprezentanții companiei au căzut la un acord.

Conform publicației  de vânzare imobiliare emisă la sfârșitul lunii iunie, licitația urma să aibă loc pe 8 august. Prețul de plecare fusese stabilit la puțin peste două milioane de lei.

Citește și: Pelerinaj la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Oamenii s-au rugat pentru domolirea caniculei și pentru pace

Imobilul ce putea să nu mai fie sediul instituției din Răstolița are parter și etaj, în suprafață construită de 356 metri pătrați, compusă din 17 birouri, 6 coridoare, 2 grupuri sanitare, o sală de ședințe și un birou - casierie.

Primarul comunei spune că nu va avea loc nicio licitație și că a ajuns la un acord cu reprezentanții firmei în baza căruia s-a dispus suspendare executării silite.

×
Subiecte în articol: licitatie retras de la vânzare
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close