Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi preoţi din Bacău au pus o cruce în "curba morţii" ca să-i ferească pe şoferi de accidente

Doi preoţi din Bacău au pus o cruce în "curba morţii" ca să-i ferească pe şoferi de accidente

Doi preoţi din judeţul Bacău au venit cu iniţiativa montării unei cruci în "curba morţii", sperând că îi va proteja pe şoferi de accidente.

Doi preoţi din Bacău au pus o cruce în "curba morţii" ca să-i ferească pe şoferi de accidente
Sursa foto: Parohia Bratila de Jos
de Silvia Preda    |    25 Apr 2022   •   18:08

În Vinerea Mare, doi preoţi din judeţul Bacău, Ioan Bârgăoanu si Florin Ioniţă, au instalat şi sfinţit o cruce în "curba morţii" de pe DN11, între Oneşti şi Bacău. Curba este una extrem de periculoasă, dovadă că acolo au avut loc în ultimii ani zeci de accidente grave.

În luna februarie 2022, preoţii au sfinţit zona numită "curba morţii", iar vineri, 22 aprilie, au instalat şi sfinţit o cruce care să-i protejeze pe şoferi de accidente.

"Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului nostru Părinte Arhiepiscop Ioachim, prin îndrumarea pr. Protopop Ioan Bârgăoanu, prin dragostea pr. paroh Florin Ioniță și a ctitorilor Crucii Vieții, la sectorul de drum cu atâtea accidente și mulți morți, pe Valea Brătilei, s-a sfințit Crucea Vieții, păzitoare a creștinilor, fiind încredințați că astfel se vor reduce numărul de accidente care se produc frecvent în zonă.

O, de trei ori fericită și Preacinstită Cruce, ca o pavăză și armă nebiruită, ocrotește și acoperă cu darul tău pe toți călătorii și șoferii ce trec pe acolo!", este mesajul parohiei Bratila de Jos.   

×
Subiecte în articol: cruce curba curba morţii
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close