Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițiștii din Sibiu caută o fată de 16 ani dispărută în Cehia. Sunați la 112 dacă o vedeți

Polițiștii din Sibiu caută o fată de 16 ani dispărută în Cehia. Sunați la 112 dacă o vedeți

O fată de 16 ani din Sibiu, stabilită în Cehia, nu a mai luat legătura cu familia, iar polițiștii din Sibiu au fost contactați de mama adolescentei, care le-a cerut acestora să o caute în țară.

Polițiștii din Sibiu caută o fată de 16 ani dispărută în Cehia. Sunați la 112 dacă o vedeți
de Mia Lungu    |    14 Sep 2022   •   20:15

Poliţiştii sibieni caută o fată în vârstă de 16 ani care, aflată pe teritoriul Cehiei, care nu a mai putut fi contactată de familie din data de 6 septembrie, conform Mediafax.

Oamenii legii au fost sesizați astăzi de către mama fetei, care locuiește în Apoldu de Sus. Aceasta le-a spus că nu a mai putut să o contacteze pe fiica sa, Adelina Crucița Zoltan, aflată pe teritoriul Cehiei, în orașul Bruno.

Fata are 1,60 metri înășțime, 50 de kg, ochi căprui închis, păr brunet.

În momentul plecării, minora purta hanorac cu glugă de culoare mov, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, pantofi sport marca Adidas de culoare verde.

Semne particulare: aluniță în zona frunții, tatuaj pe antebrațul stâng cu inscripția NA.

Cei care pot oferi informaţii despre această adolescentă sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

×
Subiecte în articol: Sibiu Cehia disparuta
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close