Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţişti bătuţi de doi bărbaţi şi două femei din Baia Mare, supăraţi că le-a fost stricată petrecerea

Poliţişti bătuţi de doi bărbaţi şi două femei din Baia Mare, supăraţi că le-a fost stricată petrecerea

A fost scandal uriaş în Baia Mare. Un echipaj de Poliţie a fost agresat de doi bărbaţi şi două femei care petreceau într-un bloc. Poliţiştii au fost chemaţi de vecinii scandalagiilor, deranjaţi de muzica dată prea tare.

de Vasile Dale    |    17 Feb 2024   •   09:57

Totul a început de la muzica ce bubuia într-un apartament din Baia Mare, iar vecinii au cerut sprijinul Poliției. Doar că, la fața locului, doi bărbați și două femei au început să îi înjure și să îi amenințe pe polițiști.

În momentul în care poliţiştii au încercat să îl imobilizeze şi să îl încătuşeze pe unul dintre bărbaţi, ceilalţi petrecăreţi au sărit şi i-au lovit pe poliţişti. În încăierare a fost lovit şi un vecin al scandalagiilor.

Agenţii au cerut întăriri, iar într-un final cei doi bărbaţi şi cele două femei au ajuns la sediul Poliției Municipiului Baia Mare.

"La ora 23:05, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin 112 despre faptul că în scara unui bloc de pe strada Hortensiei, are loc un scandal. La fața locului a fost identificat un tânăr de 27 de ani, precum și un bărbat de 61 de ani și două femei de 23 respectiv 46 de ani.

Aceștia au devenit agresivi verbal, iar tânărul de 27 de ani, a devenit și agresiv fizic față de polițiști, motiv pentru care a fost imobilizat pentru a fi condus la autospeciala de Poli'ie. În acel moment, una dintre persoanele identificate la fața locului a agresat fizic unul dintre polițiști. Acesta nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale. Pentru imobilizarea persoanelor agresive și pentru conducerea la sediul Poliției a tuturor persoanelor implicate în eveniment au intervenit mai multe echipaje de Poliție.

De asemenea, în urma verificărilor polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 61 de ani, ar fi agresat fizic un vecin, respectiv un bărbat de 54 de ani, care i-ar fi solicitat să nu mai facă scandal în locuință și să reducă volumul muzicii.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, tulburarea liniștii și ordinii publice și lovirea sau alte violențe", se arată într-un comunicat al IPJ Maramureş.

×
Subiecte în articol: Baia Mare politisti IPJ Maramureș
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close