Antena 3 CNN Actualitate Locale Un poliţist drogat şi beat a accidentat grav o tânără cu maşina, pe o stradă din Caracal

Un poliţist drogat şi beat a accidentat grav o tânără cu maşina, pe o stradă din Caracal

Un tânăr de 21 de ani, care se afla la volan sub influența substanțelor interzise, a accidentat grav o femeie, noaptea trecută. Potrivit surselor Antena 3 CNN, tânărul este polițist în Constanța.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Sep 2023   •   14:09

Sursele citate spun că, în mașină, se mai aflau doi elevi de la școala de poliție din Câmpina.

Inițial, agenților sosiți la fața locului li s-a spus că la volan ar fi fost o tânără de 24 de ani, însă, în urma cercetărilor, s-a stabilit că mașina era condusă de un polițist în vârstă de 21 de ani. Acesta a fost testat și s-a stabilit că era sub influența alcoolului, dar și a drogurilor. 

”La data de 5 septembrie, în jurul orei 05:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal. 

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal și un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt. 

În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal.  

Întrucât a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană decât cea indicată inițial, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt. 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.  

Totodată, a fost testat și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive.  

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se arată în comunicatul poliției. 

×
Subiecte în articol: politist droguri Caracal
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close