Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţiştii din Vrancea cer ajutorul oamenilor pentru a găsi o adolescentă dispărută. Dacă o recunoaşteţi, sunaţi la 112!

Poliţiştii din Vrancea cer ajutorul oamenilor pentru a găsi o adolescentă dispărută. Dacă o recunoaşteţi, sunaţi la 112!

O minoră în vârstă de 13 ani este căutată de poliţiştii din Vrancea după ce a plecat de acasă în noaptea de marţi spre miercuri şi nu a mai revenit.

Poliţiştii din Vrancea cer ajutorul oamenilor pentru a găsi o adolescentă dispărută. Dacă o recunoaşteţi, sunaţi la 112!
Sursa foto: arhivă personală/ Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Ian 2024   •   16:55

"Astăzi, 3 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a minorei Popa Alesia - Maria, în vârstă de 13 ani. Minora a plecat voluntar de la domiciliul din comuna Obrejiţa în cursul nopţii trecute, în intervalul orar 04:00 - 07:00, şi nu a revenit până în prezent", informează IPJ Vrancea.

Aceasta are 1,60 m, 40 de kilograme, forma feţei ovală, ochi albaştri, păr lung şi şaten.

Era îmbrăcată în pantaloni negri, tip colanţi, şi hanorac roz şi purta papuci albaştri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţie în legătură cu minora sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul IPJ Vrancea, tel. 0237.207.005 sau să apeleze 112. 

Citeşte şi”După ce citești mesajul, să îl ștergi! Să nu spui la nimeni!” Mesajul ciudat primit de mama profesorului care ar fi fost ucis de soție și copiii minori

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close