Antena 3 CNN Actualitate Locale Planul roșu, activat în Vrancea, după un accident cu nouă victime

Planul roșu, activat în Vrancea, după un accident cu nouă victime

Un accident rutier în care au fost implicate 9 persoane a avut loc, luni seara, pe DN11A, în Adjudul Vechi. A fost declanșat planul roșu de intervenție la nivelul județului Vrancea.

Planul roșu, activat în Vrancea, după un accident cu nouă victime
de Mia Lungu    |    08 Ian 2024   •   20:33

Update 21:30 Potrivit ISU Vrancea, este vorba de o familie formată din doi adulți și șapte copii, cu vârste între 1,5 și 14 ani, cetățeni din Republica Moldova.

Update 20:40 Accidentul a avut loc pe drumul național 11A , în  apropierea localității Adjudul Vechi, acolo unde un microbuz înmatriculat în Republica Moldova s-a răsturnat în afara părții carosabile. Autoritățile au activat imediat planul roșu de intervenție.

Primele echipaje ajunse la locul accidentului au constatat ca în microbuz erau doar 9 persoane, 7 copii și doi adulți. Autoritățile au dezactivat planul roșu după 20 de minute. 

Inițial, ISU Vrancea a transmis că sunt 16 persoane implicate în accident.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Update 20:15 - Planul roșu a fost deazctivat, după ce victimele au fost evaluate de medici.

Un accident rutier a avut loc, luni seara, pe DN11A, în Adjudul Vechi. Un microbuz cu pasageri a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat.

Au fost implicate 16 persoane, anunță ISU Vrancea.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului Vrancea a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului  au fost alocate de urgență  1 autospecială de stingere, 4 ambulanțe SMURD, 1 echipaj de descarcerare, 1 punct medical avansat și 3 ambulanțe SAJ.

În urma incidentului rutier au rezultat 9 victime, care au primit îngrijiri medicale și ulterior au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. 

×
Subiecte în articol: planul roșu accident Vrancea Adjudul Vechi
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close