Antena 3 CNN Actualitate Locale Planul Roșu de intervenție, activat după un accident între un microbuz cu copii și o mașină, în Techirghiol

Planul Roșu de intervenție, activat după un accident între un microbuz cu copii și o mașină, în Techirghiol

Autoritățile au activat Planul roșu de intervenție, în urma unui accident rutier produs în Techirghiol, între o mașină și un microbuz în care se aflau mai mulți copii.

Planul Roșu de intervenție, activat după un accident între un microbuz cu copii și o mașină, în Techirghiol
de Mia Lungu    |    27 Mar 2024   •   12:32

Update 14:00 Cinci persoane, între care patru minori, au fost transportate la spital în urma accidentului care s-a produs, miercuri, în localitatea Techirghiol şi în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism.

Conform informaţiilor transmise de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă la finalul intervenţiei, opt persoane au fost asistate medical la locul locului, iar ulterior cinci ocupanţi (4 minori şi un adult), conştienţi şi cooperanţi, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii amănunţite de specialitate.

Știrea inițială: Un accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz a avut loc miercuri în Techirghiol, județul Constanța.

La fața locului au ajuns două echipaje SMURD, o ambulanță, o mașină de stingere și o autospecială pentru transport victime multiple.

15 copii au fost evaluați medical la fața locului.

Conform ISU Constanța, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar un copil a fost transportat la spital.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului. 

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, salvatorii intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială pentru transport personal și victime multiple și 2 ambulanțe SMURD. Totodată, în sprijinul echipelor din teren, la caz a fost alocată și 1 ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. 

Din informațiile primite la acest moment, 2 persoane ( ocupanți din auto) ar avea nevoie de îngrijiri medicale. 

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close