Antena 3 CNN Actualitate Locale Piața inedită din România unde îți poți face cumpărăturile cu un pahar de vin în mână, pe muzică live

Piața inedită din România unde îți poți face cumpărăturile cu un pahar de vin în mână, pe muzică live

Există o piață cu un concept unic în România, unde oamenii pot merge relaxați la cumpărături, în timp ce savurează un pahar de vin. Este comparată cu cele din occident.

Piața inedită din România unde îți poți face cumpărăturile cu un pahar de vin în mână, pe muzică live
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    19 Noi 2023   •   20:02

O piață din România dă peste cap conceptul de a îți face cumpărăturile în viteză. Aici, poți merge liniștit, în timp ce savurezi un vin bun, o cafea, sau o plăcintă bună, din brânza aleasă de tine, să îți alegi produsele preferate de tine.

Ei bine, această piață, comparată, de altfel, cu alte piețe din Barcelona, își are locația într-o comună, din județul Prahova, mai exact în comuna Păulești.

Deși, piața s-a deschis în urmă cu câteva zile, mii de clienți vin zilnic. Comercianții vin și de la București pentru a-și vinde marfa. Oamenii vin la piață în tihnă, să savureze chiar și un burger, iar acompaniamentul saxofonului nu lipsește.

Citește și: Lista celor mai contaminate alimente de pe piață. Locul 1, ocupat de niște fructe de sezon

Mai exact, această piață, aduce mai mult către conceptul de târg, unde lumea vine să cumpere, dar să se simtă și bine. Și comercianții sunt mulțumiți, pentru că clienții au spor la cumpărături.

Clienţii găsesc de toate. De la mezeluri tradiţionale, carne, lactate. pâine şi până la legume şi fructe. La fel ca într-o piaţă normală. 

"Un concept nou, este o piaţă hibrid. Poţi lua masa întâi şi după aceea poţi să-ţi iei cele mai bune fructe, să-ţi iei brânzeturi, să-ţi gătească pateuri din brânza pe care ţi-o alegi", a declarat Andrei Severin, manager piaţă Păuleşti, potrivit observatornews.ro.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close