Antena 3 CNN Actualitate Locale Miracol pentru cățelul Pedro, găsit paralizat într-o benzinărie din Turda! Patrupedul a început să meargă

Miracol pentru cățelul Pedro, găsit paralizat într-o benzinărie din Turda! Patrupedul a început să meargă

Pedro, un cățel găsit paralizat într-o benzinărie din Turda, a fost salvat de oameni cu suflet mare. Medici din patru țări au colaborat pentru a-l ajuta pe Pedro să meargă din nou.

Miracol pentru cățelul Pedro, găsit paralizat într-o benzinărie din Turda! Patrupedul a început să meargă
Sursa foto: Facebook | Alina Veștea
de Ioana Mircea    |    14 Noi 2023   •   21:06

Cățelul Pedro a fost observat târându-se într-o benzinărie din Turda, unde trăia de mult timp. Angajații benzinăriei au postat într-un videoclip emoționant strigătul de ajutor al lui Pedro în timp ce acesta se chinuia să vină spre ei, luptându-se cu paralizia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Patrupedul a fost preluat pe 20 octombrie din acel loc de oameni cu suflet mare. Oameni cu suflet mare au fost și cei care au făcut donații pentru acest câine, și medicii care l-au salvat, dar și persoanele care au contribuit cu orice pentru binele lui Pedro.

Citește și: Ei sunt Rareş şi Max, pompierul din Cluj şi câinele său care au plecat în Turcia pentru a salva vieţi. Rareş s-a oferit să meargă voluntar din timpul său liber

Cinci medici din patru țări și-au dat mâna și au depus toate eforturile pentru a îl ajuta pe Pedro să se facă bine.

”5 medici excepționali din România, Austria, Belgia și Serbia au colaborat pentru a afla un diagnostic dificil și rar întâlnit de care suferă Pedro, un câine al străzii din Turda, pe care l-am preluat total paralizat de picioarele din spate și pe care unii ne îndemnau să îl eutanasiem.

Datorită eforturilor impresionante ale medicilor și donatorilor care au făcut posibile investigațiile, am aflat că Pedro suferă de o formă de meningită spinală care i-a afectat coloana vertebrală. E un diagnostic extrem de rar întâlnit la câini, se întâlnește mai des la oameni”, au spus Alina Veștea, cea care s-a ocupat de acest caz.

Pedro a început să meargă încet, încet, iar acum i se caută un stăpân care să îi ofere grijă și iubire.

”Acum îl putem ajuta pe Pedro să găsească un cămin cald și iubitor. Fiecare share (#Share) contează! Ajută-ne să-l facem cunoscut, pentru că știm că există suflete minunate care vor să ofere o a doua șansă unui prieten blănos", a mai scris Alina pe Facebook.

×
Subiecte în articol: caine Turda
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close