Antena 3 CNN Actualitate Locale Patricia e o minunăție de fetiță! Zilele trecute, părinții micuței au aflat ceva înfiorător despre îngerul lor: "Suntem la pământ, nu mai ştim ce să facem"

Patricia e o minunăție de fetiță! Zilele trecute, părinții micuței au aflat ceva înfiorător despre îngerul lor: "Suntem la pământ, nu mai ştim ce să facem"

Patricia e o minunăție de fetiță! Zilele trecute, părinții micuței au aflat ceva înfiorător despre îngerul lor: "Suntem la pământ, nu mai ştim ce să facem"
Sursa foto: foto: Monitorul de Bacau
18 Aug 2019   •   19:48

O veste năpraznică s-a abătut asupra familiei Gavriliu, din Bacău. Fetiţa lor, Maya Patricia, de numai 4 ani, a fost diagnosticată cu o boală cruntă. Îngrijoraţi, părinţii au început să caute soluţii, în ţară şi în străinătate. Au consultat mai mulţi medici, i-au făcut toate analizele. Boala agravându-se, Maya a fost internată la Spitalul de Urgenţă din Bacău, iar de aici, a fost trimisă la Iaşi, la Spitalul pentru copii „Sfânta Maria”. Redăm mai jos povestea cutremurătoare a Mayei Patricia, aflată de la tatăl Patriciei, Ionel Ciprian Gavriliu.

„Pe data de 8 august 2019 a fost diagnosticată cu o boală cruntă – LEUCEMIE ACUTĂ MIELOBLASTICĂ.
S-a născut şi a fost o fetiţă normală, frumoasă, plină de viaţă. Este, împreună cu surioara ei, lumina ochilor noştri. Cu trei săptămâni în urmă, am constatat că ceva nu este în regulă, a început să şchiopăteze de piciorul drept. S-a văzut că îi ieşise un ganglion în talpă. Am dus-o la medic şi mi-a recomandat să-i facem mai multe analize", spune acesta.

Mai multe informații, pe Monitorul de Bacău. 

Cine doreşte poate face donaţii, la BCR, în conturile:
Lei: RO71RNCB0857085594900001, pe numele Gavriliu Ciprian Ionel.
Lire: RO36BTRLGBPCRT 0463704301, pe numele Duma Elena Crina.
Euro: RO78BTRLEURCRT 0463704301,
pe numele Duma Elena Crina.
Contul SWIFT BTRLR 022.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close