Antena 3 CNN Actualitate Locale "Bine că l-am depistat înainte să ajungă în stomac" | Păţania unei femei care a găsit "surprize" în mancarea comandată de la un fast-food din Cluj

"Bine că l-am depistat înainte să ajungă în stomac" | Păţania unei femei care a găsit "surprize" în mancarea comandată de la un fast-food din Cluj

O femeie din Cluj a avut parte de o experiență neplăcută în momentul în care a descoperit un obiect în mâncarea comandată de la un fast-food din mall.

20 Mar 2024   •   18:10

O tânără din Cluj a găsit un șurub în mâncarea pe care a comandat-o la un fast-food. Gustul de metal pe care preparatul îl avea a ajutat-o să depisteze bucata de fier ce o putea omorî.

Tânăra din Cluj și-a comandat mâncare chinezească de la un fast-food aflat în incinta unui centru comercial. Aceasta a venit frumos ambalat într-o cutie, însă, cu toate că nu și-a comandat mâncare cu surprize, tânăra a fost șocată să găsească în interior și un șurub.

Dacă ar fi înghițit acest obiect, ar fi avut mari probleme cu stomacul. Momentan, clienta nu a sesizat Protecția Consumatorului, însă a postat toată întâmplarea pe o rețea de socializare, pentru a-i îndemna pe oameni să fie mai atenți de unde își procură mâncarea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Bună ziua dragi clujeni, cred că pozele spun tot, însă "long story short” – prietena mea și-a comandat mâncare de la Chopstix, iar ei s-au gândit că poate are deficit de fier și s-au gândit o ajute pe aceasta cale. Bine că l-am depistat înainte să ajungă în stomac și să provoace probleme mult mai grave”, spune tânăra într-o postare pe Reddit.

Postarea femeii a stârnit reacţia internauţilor

"80% din bucatarii ar trebui inchise de ANPC sau DSP, daca nu ai surse sigure ca e o bucătărie curată ex: un prieten ce a lucrat acolo, un angajat ce se mândrește că e curata bucătăria, sau efectiv să te lese managerul să intri în bucătărie să observi cum este, mai bine asumi că e mizerabila şi pleci mai departe.

Singura excepție care o fac este un fast-food cu o shaorma superbă, mai bine fac toxiinfecție decât să nu mai mănânc de acolo",

"Fac orice sa te fure la gramaj",

"Poate la comanda următoare livrează şi diblul",

"Şurubu ala e nimic. Fă o probă bacteriană",

"Ai platit șurubul ?",

"Până la stomac mai distrugeai şi unu, doi dinți", sunt doar câteva din comentariile primite de clujeancă la postarea ei.

Autoritățile ne recomandă să sesizăm orice nereguli descoperim, mai ales atunci când este vorba despre igiena alimentară.

×
Subiecte în articol: Cluj-Napoca fast food mancare șurub
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close