Antena 3 CNN Actualitate Locale Pariul mortal făcut la un priveghi din Călărași a dus la o nouă tragedie. "Totul a fost o glumă proastă"

Pariul mortal făcut la un priveghi din Călărași a dus la o nouă tragedie. "Totul a fost o glumă proastă"

Un pariu absurd făcut la un priveghi din comuna Grădiștea, județul Călărași, s-a încheiat cu o nouă tragedie.

Pariul mortal făcut la un priveghi din Călărași a dus la o nouă tragedie. "Totul a fost o glumă proastă"
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Ian 2024   •   21:38

Un bărbat aflat la priveghiul unui consătean a murit la scurt timp după ce a pus un pariu.

Acesta s-a înecat cu o bucată de carne şi nu a mai putut fi salvat. Cei prezenți la fața locului au povestit că totul a plecat de la un pariu: cine e în stare să înghită un sandwich.

Cadavrul bărbatului decedat a rămas la poartă ore în șir pentru că, spune viceprimarul comunei din Călărași, Serviciul de Medicină Legală Călărași are o singură mașină!

"Totul a fost o glumă! O glumă proastă făcută cu prietenul lui…Ne-am pus aici la masă, am mâncat și am făcut o glumă cu cineva, era un coleg care venise de la Rasa, cu două bucăți de carne și două bucăți de pâine, și i-am zis: „Ia sandwich-ul ăsta și mănâncă!” Omul ăla a zis că nu vrea să mănânce și a zis; ”A, dacă nu vrei tu să-l mănânci îl mănânc eu!” L-a băgat pe tot în gură, o bucată de carne mare, așa, și una mai mică, a început să facă de trei ori… să-nghită… Am zis că pleacă! A ieșit aici, afară, exact aici, a căzut jos, n-a mai avut aer, am venit toți de-acolo, l-am resuscitat.

Aici a murit, aici a rămas. Vreau să vă zic că am sunat la SMURD, Salvare, Poliție, peste tot! Patru ore, domnule, a stat aici! Am sunat peste tot! Noi aveam parte de durerea noastră! Unde să fie durerea împărțită? La noi sau problema că mai e un mort la poartă?", a povestit un localnic aflat la priveghi, potrivit romaniatv.net.

Viceprimarul comunei Grădiștea a explicat că în județ există o singură mașină care poate interveni în astfel de situații și din acest motiv cadavrul bărbatului a rămas ore în șir în fața porții.

Citeşte şiDouă femei care se întorceau de la un priveghi au murit, după ce au fost spulberate de o mașină, în Bihor

×
Subiecte în articol: pariu Calarasi gradistea gluma
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close