Antena 3 CNN Actualitate Locale Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul lui Costel Corduneanu | Interlopul nu va fi înmormântat cu onoruri militare

Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul lui Costel Corduneanu | Interlopul nu va fi înmormântat cu onoruri militare

Tensiuni în Iași la priveghiul "Stăpânului Moldovei", după ce autoritățile au anunțat că interlopul Costel Corduneanu nu va fi înmormântat cu onoruri militare. Între timp, numărul de polițiști și jandarmi a fost suplimentat. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Apr 2024   •   16:41

Numărul celor care vin la priveghiul interlopului Costel Corduneanu crește de la o oră la alta. Este o reală preocupare atât din parte familiei care pregătește o înmormântare cu fast la finalul acestei săptămâni, cât și o mobilizare de forțe în rândul polițiștilor și jandarmilor.

Cortegiul funerar va traversa cel puțin jumătate din orașul Iași, cele mai importante bulevarde fiind introduse în acest traseu. 

Încă de seara trecută au venit lăutarii. Astăzi este așteptat Tzancă Uraganu, iar mâine Florin Salam. Cortul unde este depus trupul neînsuflețit a lui Costel Corduneanu poate găzdui 800 de persoane. 

De asemenea, există și o controversă care zguduie familia interlopului. Rudele au declarat faptul că va fi înmormântat cu onoruri militare, iar cei de la Poliția au spus că aceste onoruri nu vor fi acordate. 
 

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close