Antena 3 CNN Actualitate Locale Nouă copii şi doi adulţi au ajuns la Urgenţe după ce au mâncat la un fast food, în Sinaia

Nouă copii şi doi adulţi au ajuns la Urgenţe după ce au mâncat la un fast food, în Sinaia

Nouă copii şi doi adulţi aflaţi în vacanţă au ajuns la Urgenţe, cu toxiinfecţie alimentară. Li s-a făcut rău la scurt timp după ce au mâncat la un fast food din Sinaia.

Nouă copii şi doi adulţi au ajuns la Urgenţe după ce au mâncat la un fast food, în Sinaia
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Ovidiu Stan    |    08 Aug 2023   •   14:35

Nouă copii, dintr-un grup de 19, dar şi doi adulţi, care se aflau în tabără de stat la Sinaia, au făcut toxinfecţie alimentară. Copiii au vârste cuprinse între 13 şi 16 ani.

După ce au ieşit în oraş şi au mâncat la un fast food, aceştia s-au simţit rău în momentul în care au plecat să viziteze Sinaia.

Citeşte şi: "Vai de mama mea! S-au rupt de tot!". Doi morţi într-un accident teribil pe Drumul Morţii din Ialomiţa

La faţa locului, după apelul la 112, s-au deplasat mai multe echipaje SMURD, dar şi ale Ambulanţei cu două autospeciale pentru victime multiple.

Aceştia au fost transportaţi la Secţia de Primire Urgenţe de la Sinaia. Se pare că mâncarea pe care au ingerat-o a fost alterată.

Citeşte şi: "A trecut curentul prin ea. Se uita prin mine, avea gura încleştată" Mărturia mamei fetiţei curentate într-un parc din București

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare. De asemenea, a fost sesizată şi Direcţia de Sănătate Publică din Sinaia.

"Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova intervine pentru acordarea primului ajutor medical unui grup de persoane, care acuză stare de rău și prezintă simptome de toxiinfecție alimentară (grețuri, vărsături, amețeli), în orașul Sinaia", au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close