Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi detalii în cazul interlopului sinucis în închisoare. Turku lasă în urmă multe necunoscute

Noi detalii în cazul interlopului sinucis în închisoare. Turku lasă în urmă multe necunoscute

Interlopul care l-a ameniţat cu moartea pe şeful poliţiei Dâmboviţa s-a sinucis în închisoare. Dragoş Aurelian, cunoscut precum Turku, avea de executat mai mulţi ani de închisoare pentru consumul de droguri, ameninţare şi deţineare ilegală a unei arme.

Noi detalii în cazul interlopului sinucis în închisoare. Turku lasă în urmă multe necunoscute
de Cristi Georgescu    |    04 Sep 2023   •   10:37

Nu se cunoaște deocamdată motivul pentru care interlopul ar fi recurs la acest gest. Trebuie să știți faptul că la nivelul Penitenciarului de maximă securitate Mărgineni s-a deschis acum o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la producerea acestui caz.

Ioan Dragoș Aurelian, zis Turku, era cunoscut drept un client fidel al procurorilor DIICOT și era și consumator de droguri. A fost condamnat în trecut la 13 ani de închisoare pentru omor, în urma unui conflict cu un bărbat pe care l-a bătut, potrivit presei ce a notat acest eveniment la momentul respectiv.

Turku a avut chiar și o serie de transmisii live pe facebook prin care invita poliția la deschidere, în timp ce, recurgea la anumite gesturi și chiar amenința cu un pistol și gloanțe, dar și o grenadă. S-a filmat chiar și când arunca petarde în stradă.

De altfel, aceste filmulețe au făcut înconjurul internetului la acel moment. Iar polițiștii nu au stat mult pe gânduri și au intrat peste interlop, iar bărbatul a fost săltat și dus în arestul Dâmbovița.

În trecut, el fusese condamnat și pentru moartea unui taximetrist.

 

×
Subiecte în articol: turku Dambovita interlop sinucidere
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close