Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi detalii în cazul celor două fete de 15 ani care au murit după ce au căzut de la 20 de metri înălțime, în Lupeni

Noi detalii în cazul celor două fete de 15 ani care au murit după ce au căzut de la 20 de metri înălțime, în Lupeni

Apar detalii noi despre dubla sinucidere de la Lupeni. Potrivit martorilor, cele două eleve de clasa a 9-a, care au căzut împreună de pe o fabrică abandonată, ar fi participat înainte la o petrecere unde s-a consumat alcool. Una dintre fete și-a anunțat mama că urmează să recurgă la gestul extrem.

de Gabriela Mladin    |    Andreea Gelatu    |    10 Dec 2023   •   16:54

Mama uneia dintre cele două fete a trecut prin clipe de groază când fiica sa a sunat-o și i-a spus ce are de gând să facă.

”Cele două tinere se aflau la Văscoza, o fostă fabrică din Lupeni. Mama fetei a sunat la 112. În timp ce vorbea la 112, tatăl fetei, având impresia că durează cam mult convorbirea, s-a urcat în mașină și a plecat spre Lupeni, spre locul faptei”, a spus Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

De altfel, este și primul care a ajuns la locul tragediei. Medicii de la Ambulanță care au venit imediat după el au încercat să o resusciteze pe una dintre fete, dar fără succes.

”Polițiștii au identificat trupurile celor două minore, în vârstă de 15 ani, din Uricani, față de una dintre acestea fiind declarat imediat decesul, iar față de cea de-a doua, echipele medicale încercând protocolul de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat”, a transmis Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Oamenii din Uricani sunt șocați și nu-și pot explica ce le-a împins pe cele două fete la gestul extrem.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiții s-a produs tragedia.

×
Subiecte în articol: fete moarte sinucidere Lupeni
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close