Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi date în cazul bărbatului mort a cărui mână a fost găsită lângă un drum, în Argeș

Noi date în cazul bărbatului mort a cărui mână a fost găsită lângă un drum, în Argeș

Apar noi informaţii în cazul crimei bărbatului a cărui mână a fost găsită pe marginea drumului, în Argeş.

de Bogdan Borza    |    29 Ian 2024   •   08:19

După ce principalul suspect, care este chiar fiul său, a fost arestat preventiv, acesta l-a acuzat pe martorul-cheie al anchetei că ar fi comis fapta.

”Este o anchetă complexă în acest caz. Tânărul de 25 de ani acuzat de omor, pentru că procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov cred că el și-a omorât tatăl, neagă toate acuzațiile și dă vina pe martor, cel care a găsit antebrațul pe 11 decembrie, la Dragoslavele, în județul Argeș. 

Crima s-ar fi petrecut într o locuință din Brașov, pe 18 noiembrie, spun procurorii, prin manevre de MMA, prin strangulare, mai exact, și asta pentru că tânărul de 25 de ani era luptător.

Citește și: Brațul uman găsit pe munte, în Argeș, aparține unui criminal. Restul cadavrului, de negăsit

Nu spun procurorii că el l-ar fi și tăiat pe tatăl său. A fost găsit doar antebrațul, iar polițiștii șii pompierii, cu câini speciali antrenați și cu drone au încercat să caute restul cadavrului, însă nu au reușit să-l găsească. Procurorii cred că ar fi vorba despre un animal sălbatic care ar fi mușcat din cadavru și l-ar fi sfâșiat.

Bărbatul de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În perioada următoare, va avea loc o reconstituire la fața locului”, a transmis Bogdan Borza, reporter Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Argeş cadavru crimă
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close