Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără din Iași a murit în timp ce făcea live pe Facebook, după ce pisica a dărâmat o lumânare

O tânără din Iași a murit în timp ce făcea live pe Facebook, după ce pisica a dărâmat o lumânare

O tânără din Iaşi a murit în timp ce făcea Live pe Facebook, după ce pisica a dărâmat o lumânare şi a pornit un incendiu.

O tânără din Iași a murit în timp ce făcea live pe Facebook, după ce pisica a dărâmat o lumânare
Sursa foto: Facebook / Lisa Zaira
de Laura Dinu    |    26 Dec 2022   •   14:45

Tânăra trans din Iași, cunoscută sub numele de Monalisa, a murit chiar în dimineața de Crăciun, în timp ce era live pe Facebook.  

Ea s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, după ce a adormit, iar pisica ar fi dat peste o lumânare care a aprins pătura de pe pat. Fumul degajat a fost fatal pentru tânără.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În dimineața zilei de 25 decembrie, politia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din municipiul Iași ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apartamentul în care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj  ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului. 

În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului", se arată într-un comunicat oficial al Poliţiei. 

×
Subiecte în articol: Iași Facebook
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close