Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un polițist a oprit un șofer de TIR, după ce l-a văzut cu piciorul pe geam, pe autostradă, în Timiș: "Haideți jos să vă dezmorțiți!”

Momentul în care un polițist a oprit un șofer de TIR, după ce l-a văzut cu piciorul pe geam, pe autostradă, în Timiș: "Haideți jos să vă dezmorțiți!”

Un polițișt din Timiș a surprins un şofer de TIR în timp ce conducea cu picioarele pe geam, pe autostradă. Agentul a filmat cu bodycam-ul momentul.

de Andreea Gelatu    |    01 Apr 2024   •   10:46

Poliţistul Valer Kovacs, foarte apreciat pe reţelele de socializare, a filmat cu bodycamul, de data aceasta, momentul în care i-a controlat actele unui şofer de TIR și i-a spus, înainte de a-l sancționa: "V-am oprit în caz că sunteți amorțit, aveți probleme la picioare.

Nu stăm cu picioarele pe fereastră. Am trecut pe lângă dumneavoastră, m-ați văzut, erați cu picioarele pe fereastră. Am trecut a doua oară, erați la fel. Eu ce să înțeleg?”, îi spune agentul șoferului pe care-l direcționase spre o ieșire de odihnă de pe autostradă și-l oprise acolo.

Polițistul i-a cerut apoi actele şoferului: "Acuma, eu nu vreau să vă fac teorie, dar este amendă dacă stați cu picioarele la fereastră, știți!? Dați-mi și mie permis, buletin, certificate de înmatriculare, vă rog”.

Șoferul i-a întins prin geamul deschis al cabinei documentele cerute, moment în care polițistul i-a spus: "Haideți jos să vă dezmorțiți!”

Ulterior, şoferul coboară și Valer Kovacs i-a spus, arătând spre o benzinărie din zona unde l-a oprit pe camionagiu: "Mergeți acolo, beți o cafea, relaxați-vă, întindeți picioarele. Până și mie îmi amorțesc picioarele, dar fac pauză”.

Apoi, polițistul a continuat: "Sper ca pe viitor să nu ne mai întâlnim cu picioarele la geam, sau dacă vine vara să le scoatem afară. Astăzi aveți avertisment. Eu am o memorie vizuală foarte bună, în caz că ne mai întâlnim, cu siguranţă, aveți o amendă din partea mea. Vă doresc drumuri bune!”

Tânărul șofer, rușinat de situație, îi mulțumește polițistului și-i promite că nu va mai conduce cu picioarele la fereastră.

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close