Antena 3 CNN Actualitate Locale Mobilizare de forțe pentru căutarea unui bărbat care s-ar fi aruncat în râul Bega și nu a mai ieșit. Scafandrii participă la operațiunea de salvare

Mobilizare de forțe pentru căutarea unui bărbat care s-ar fi aruncat în râul Bega și nu a mai ieșit. Scafandrii participă la operațiunea de salvare

Căutări disperate pe râul Bega din Timișoara. Peste 20 de pompieri intervin cu opt bărci pentru căutarea unei persoane dispărute în ape.

Mobilizare de forțe pentru căutarea unui bărbat care s-ar fi aruncat în râul Bega și nu a mai ieșit. Scafandrii participă la operațiunea de salvare
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iul 2023   •   08:23

Alarma s-a dat sâmbătă seară, în jurul orei 23, când, un apel la 112 anunța faptul că un bărbat s-a aruncat în râul Bega și nu ar mai fi ieșit la suprafață.

Apelantul a indicat inclusiv locul în care s-a întâmplat și a văzut întreaga scenă, mai exact în apropierea podului Decebal din Timișoara.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de pompieri, 23 de pompieri care au adus opt bărci și au făcut căutări pe întreaga noapte.

Până în momentul scrierii acestei știri, bărbatul nu a fost găsit.

Citește și: Un bărbat a murit înecat în lacul Izvorul Muntelui din Neamț. Tânărul ar fi intrat în apă după o minge

Începând cu ora 9, patru scafandrii din cadrul ISU Arad și ISU Hunedoara vor continua aceste verificări.

Pompierii din cadrul ISU Timișoara au cerut sprijinul scafandrilor din județul Arad.

Căutările se fac pe o distanță mai bine de doi kilometri.

Este o misiune dificilă având în vedere că adâncimea râului Bega, în zona unde se presupune că s-a aruncat acest bărbat, este de 6 metri, iar vizibilitatea este aproape zero.

×
Subiecte în articol: Timișoara Bega barbat
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close