Antena 3 CNN Actualitate Locale Minora dispărută dintr-o casă de tip familial din Teiuş a fost găsită în Alba Iulia

Minora dispărută dintr-o casă de tip familial din Teiuş a fost găsită în Alba Iulia

O fată de 13 ani a fost căutată de poliţişti după ce a plecat dintr-o casă de tip familial din oraşul Teiuş. Minora dispărută a fost găsită după câteva ore în Alba Iulia.

Minora dispărută dintr-o casă de tip familial din Teiuş a fost găsită în Alba Iulia
Sursa foto: IPJ Alba/ Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2024   •   21:24

UPDATE: Fata de 13 ani dată dispărută după ce a plecat marţi dintr-o casă de tip familial din oraşul Teiuş a fost găsită după câteva ore pe raza municipiului Alba Iulia.

"Minora a fost identificată pe raza municipiului Alba Iulia şi nu a fost victima vreunei infracţiuni", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Ştirea iniţială:

Calo Alexandra Narcisa, în vârstă de 13 ani, a plecat la data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 12:00, şi nu a mai revenit până în prezent.

"La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 12:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş au fost sesizaţi de către angajata unei case de tip familial, din Teiuş, cu privire la faptul că o minoră a plecat din casă şi nu s-a mai întors.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că minora Calo Alexandra Narcisa, în vârstă de 13 ani, a plecat din casă, la data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 12:00, şi nu a mai revenit până în prezent", se arată într-un comunicat transmis, marţi după-amiaza, Agerpres, de către IPJ Alba.

Fetiţa are 160 centimetri înălţime, aproximativ 55 de kilograme, ochi căprui, păr lung, negru, faţa rotunda şi ten închis.



La momentul dispariţiei, purta bluză şi pantaloni albaştri.

"Minora a fost dată în urmărire, iar poliţiştii au demarat, imediat după sesizare, activităţi de căutare, dar, până în prezent, nu a fost găsită.

Persoanele care pot da informaţii care să conducă la identificarea sa sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112", mai precizează IPJ Alba.

×
Subiecte în articol: Teiuş Alba Poliţie Judeţean (IPJ) Alba
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close