Antena 3 CNN Actualitate Locale Mesaje emoționante ale românilor din Viscri, pentru Regele Charles, după diagnosticul de cancer: ”A făcut doar bine în Transilvania”

Mesaje emoționante ale românilor din Viscri, pentru Regele Charles, după diagnosticul de cancer: ”A făcut doar bine în Transilvania”

Românii din Viscri, sat îndrăgit de Regele Charles al III lea, îi transmit monarhului mesaje de susţinere, la aflarea veştii că acesta a fost diagnosticat cu cancer. Oamenii spun că îl aşteaptă să-i viziteze şi anul acesta, aşa cum o face în fiecare an.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Feb 2024   •   15:50

După ce Casa Regală a anunțat că regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer, zeci de oficiali, apropiați ai Familiei Regale, dar și oameni care îl apreciază pe monarh au transmis mesaje de susținere și încurajare.

Localnicii din satul Viscri, județul Brașov, îi transmit monarhului gânduri bune și îl așteaptă să-i viziteze din nou, așa cum i-a obișnuit în ultimii ani.

”Îi dorim să se facă bine și a făcut ceva și pentru sat, îi mulțumim, acum nu știu care e exact problema, dar îi dorim sănătate și să se facă bine”, a spus unul dintre localnici.

”Multă sănătate, să se facă bine, îl așteptăm. Anul ăsta chiar ne-am văzut cu el sus la cetate, ne-a întâmpinat, tare frumos, să îi dea Dumnezeu sănătate să se facă bine”, a spus un alt localnic. 

Citește și: Cancerul regelui Charles a fost "depistat devreme”. Premierul britanic Rishi Sunak: "Sunt șocat și întristat”

Satul Viscri din judeţul Braşov a devenit popular la nivel internaţional prin intermediul Regelui Charles. A ajuns aici la finalul anilor '90 şi a cumpărat celebra casă albastră de la numărul 163, aflată acum în patrimoniul Fundaţiei Prinţul de Wales.

”E dificil pentru toată lumea. Să îi dea Dumnezeu sănătate și doar bine, să se facă bine. L-am văzut ultima dată în vară. A făcut doar bine în Transilvania, a restaurat multe sate și a fost bine pentru toată România, nu doar pentru noi”, a spus un alt localnic.

De asemenea, și echipa Casei Prințului de Wales din Viscri a transmis câteva cuvinte despre starea Regelui Charles.

”Echipa Casei Prințului de Wales din Viscri îi urează fondatorului nostru, Majestatea Sa Regele Charles al III-lea, o recuperare completă și rapidă. Gândurile și urările noastre cele mai bune se îndreaptă către Majestatea Sa și către Familia Regală în acest moment”, se arată în postare.

Premierul britanic Rishi Sunak reacționează la diagnosticul de cancer al Regelui Charles

Liderii din Marea Britanie i-au transmis regelui Charles al III-lea urări de bine, după ce Palatul Buckingham a anunțat luni că regele a fost diagnosticat cu cancer.

Premierul britanic, Rishi Sunak, a scris pe rețelele de socializare un mesaj de susținere: "Îi doresc Majestății Sale o recuperare completă și rapidă. Nu mă îndoiesc că își va reveni în cel mai scurt timp și știu că întreaga țară îi va dori binele".

Și Kier Starmer, liderul Partidului Laburist din opoziție, a postat un mesaj de încurajare pentru Regele Charles:

”În numele Partidului Laburist, îi urez Majestății Sale toate cele bune pentru recuperarea sa. Așteptăm cu nerăbdare să se însănătoșească rapid”.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close