Antena 3 CNN Actualitate Locale "Mă numesc Irina Mirabela, am 37 de ani și abia acum curajul să scriu asta". La puțin timp după, tânăra a primit un mesaj sfâșietor: "Îmi pare rău să te anunț asta!"

"Mă numesc Irina Mirabela, am 37 de ani și abia acum curajul să scriu asta". La puțin timp după, tânăra a primit un mesaj sfâșietor: "Îmi pare rău să te anunț asta!"

"Mă numesc Irina Mirabela, am 37 de ani și abia acum curajul să scriu asta". La puțin timp după, tânăra a primit un mesaj sfâșietor: "Îmi pare rău să te anunț asta!"
19 Mar 2019   •   00:13

O femeie din Bârlad își caută tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată. A postat un anunț pe grupul de Facebook Copiii niciodată uitați ai României. Anunțul a devenit viral, dar variantele triste nu au întârzit să apară.

"Mă numesc BRANDUSAN IRINA MIRABELA, am 37 de ani și sunt născută în Bârlad. Nu mi-am cunoscut niciodată tatăl biologic, BRANDUSAN CONSTANTIN - GHEORGHE (în prezent în vârstă de 62 de ani), deși eu îi port numele de familie.
Știu doar că locuia în SIBIU. Anul trecut am avut curajul să îl caut la adresa unde locuia însă vecinii mi-au zis că dansul se mutase cu mult timp în urmă și din câte am înțeles familia ar locui în Germania. Tatăl meu a lucrat pentru mulți ani la Tipografia din Sibiu. Bunicii paterni se numesc: Brandusan Maria și Brandusan Constantin.
Din alte informațîi pe care le-am aflat, știu că tatăl s-ar fi recăsătorit și ar fi avut alții copii, pe care mi-aș dori să îi cunosc.

Îmi doresc mult să îl regăsesc, să îl cunosc și să creez un frumos raport cu dânsul, dacă are aceeași dorință. Din acest motiv apelez la dvs. și sper mult în ajutorul pe care mi-l puteți oferi. Vă mulțumesc anticipat!", a scris Irina Mirabela.

Unul dintre cei care i-au scris femeii, Adi Cristea, pretinde că l-a cunoscut bine pe tatăl tinerei, dar din păcate acesta ar fi murit în urmă cu 10 ani. "Îmi pare rău să te anunț, tatăl tău a murit acum vreo 10 ani, era pe cărucior cu rotile în ultima vreme", a scris acesta.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close