Antena 3 CNN Actualitate Locale Jandarmii au controlat telefoanele unui bărbat, care pusese trei copii să fure dintr-un supermarket din Baia Mare, şi l-au reţinut pe loc

Jandarmii au controlat telefoanele unui bărbat, care pusese trei copii să fure dintr-un supermarket din Baia Mare, şi l-au reţinut pe loc

Jandarmii din Baia Mare au rămas fără cuvinte, după ce au controlat telefoanele unui bărbat prins după ce a pus trei copii să fure dintr-un supermarket din oraş. Bărbatul a recunoscut că are o relaţie cu copiii şi a fost reţinut pe loc.

Jandarmii au controlat telefoanele unui bărbat, care pusese trei copii să fure dintr-un supermarket din Baia Mare, şi l-au reţinut pe loc
Sursa foto: Jandarmeria Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mar 2024   •   09:04

Totul s-a întâmplat seara trecută, în jurul orei 20.00, atunci când un apel la numărul unic de urgenţă 112 anunţa că patru persoane fură produse dintr-un supermarket din Baia Mare.

"Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat trei minori cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani și un major în vârstă de 40 de ani. Au fost contactați părinții minorilor care au fost sancționați pentru nesupravegherea acestora, achitând integral produsele sustrase", se arată într-un comunicat emis de Jandarmeria Maramureş.

Totuşi, pentru că li s-a părut suspect că bărbatul de 40 de ani se afla cu copiii la furat, jandarmii au decis să îl controleze mai amănunţit. Astfel, au descoperit că acesta avea o relaţie cu doi dintre copii şi chiar îşi tatuase numele unuia dintre ei pe mână.

"Vă rog să nu îmi faceți dosar de pedofil!" Intuiția feminină a colegei noastre, Andrada, a dus la identificarea și...

Publicată de Jandarmeria Română pe Miercuri, 6 martie 2024

"Însă, întrucât jandarmii au observat că persoana majoră manifesta un comportament suspect, au efectuat asupra acestui control corporal preventiv. În urma controlului, jandarmii au identificat un tatuaj pe unul dintre antebrațele bărbatului pe care era scris numele unui băiat. Din spusele bărbatuluiar fi vorba tocmai despre numele unuia dintre cei trei minori. De asemenea, asupra sa au fost identificate două telefoane mobile în care erau stocate fotografii cu băieți tineri.

Întrebat despre legătura cu cei trei minori, dar și despre proveniența fotografiilor, inițial bărbatul a afirmat că sunt doar prieteni și că se cunosc de mai mulți ani, însă,  odată ajuns la sediul Poliției Municipiului Baia Mare, acesta a recunoscut faptul că a întreținut relații sexuale cu doi dintre dintre aceștia, de mai mulți ani, cu acordul lor. Bărbatul este înregistrat în bazele de date cu infracțiuni de tâlhărie și furt calificat pentru care a ispășit în trecut o pedepsa privativă de libertate.
Actele de sesizare, împreună cu cele două telefoane mobile găsite asupra persoanei au fost predate Poliției Municipiului Baia Mare, urmând a se continua procedurile legale care se impun.

Jandarmii maramureșeni recomandă tuturor părinților să acorde o atenție deosebită copiilor, să aibă în vedere orice modificare comportamentală a acestora,  să nu îi lase nesupravegheați și să se asigure că persoanele cu care aceștia interacționează sunt de bună credință", se mai arată în comunicatul jandarmilor.

×
Subiecte în articol: Baia Mare Jandarmeria Maramureş
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close