Antena 3 CNN Actualitate Locale "O înscenare!" | Un actor român care a abuzat o colegă amețită de băutură a fost condamnat de judecători. Fapta s-a petrecut la Oradea

"O înscenare!" | Un actor român care a abuzat o colegă amețită de băutură a fost condamnat de judecători. Fapta s-a petrecut la Oradea

Un actor român și-a aflat pedeapsa, după ce a fost acuzat că și-a abuzat o colegă la o petrecere.

de Andrei Naiţă    |    25 Apr 2024   •   09:34

Este vorba despre Andrian Locovei, actor al Teatrului Regina Maria din Oradea.

El a primit o pedeapsă de 6 ani de închisoare pentru viol. Sentința nu este definitivă, iar bărbatul se apără spunând că actul sexual a avut loc, dar a fost consimțit.

"Actorul Andrian Locovei neagă acuzația de viol și spune că, de fapt, a fost vorba de un raport sexual consimțit. El se consideră victima unei înscenări și anunță că la finalul procesului va face public tot dosarul pentru a arăta opiniei publice că e nevinovat.

Procurorii au decis însă că există suficiente dovezi care susțin acuzația de viol, motiv pentru care actorul orădean a fost trimis în fața instanței.

Recent, Judecătoria Oradea l-a condamnat pe Locovei într-o ședință secretă la șase ani de închisoare cu executare și la plata unor daune morale de 50.000 lei.

În urma cercetărilor, procurorii au stabilit că în luna iulie 2022, victima, actriță la de teatru în Oradea, a organizat o petrecere, iar printre invitați s-a aflat și  Andrian Locovei. Întrucât a doua zi urma să participe la o audiție și se simțea amețită de băutură, femeia s-a fi retras mai devreme într-o cameră, lăsându-și invitații să petreacă în continuare.

Mai târziu, după ce majoritatea petrecăreților au plecat, actorul ar fi intrat peste femeie în dormitor și ar fi violat-o. Ea a sunat în acea noapte la 112 să reclame infracțiunea. 

Ulterior, actorul a fost reținut și plasat sub control judiciar. Condamnarea de șase ani pronunțată de Judecătoria Oradea nu este definitivă. Actorul a atacat-o deja, așa că procesul va continua la Curtea de Apel", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Andrei Naiță.

×
Subiecte în articol: actor Oradea viol Andrian Locovei
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close