Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic într-un bloc cu opt etaje din București! Două persoane au murit, alte nouă au primit îngrijiri medicale, inclusiv un copil

Incendiu puternic într-un bloc cu opt etaje din București! Două persoane au murit, alte nouă au primit îngrijiri medicale, inclusiv un copil

Două persoane au murit, iar altele, între care și un copil, primesc îngrijiri medicale, în urma unui incendiu puternic care a cuprins două etaje dintr-un bloc din București.

de Mia Lungu    |    13 Apr 2024   •   19:00

Update 20:00 Incendiul a fost stins.

Suprafață afectată a fost de aproximativ 60 mp la apartamentul aflat la etajul 7 și a afectat fațada și unitatea de aer condiționat a unui apartament de la etajul 8.

Știrea inițială: Un incendiu a cuprins sâmbătă un imobil de tip P+8, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din București. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la etajele 7 și 8, pe fațada clădirii.

Toți locatarii au fost evacuați din clădire.

Apelul la numărul de urgență 112 a fost primit în jurul orei 17:30. În acest moment (n.r. ora 19:00) incendiul a fost localizat dar încă nu a fost lichidat.

Purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, a declarat, la Antena 3 CNN, că două persoane au decedat, din cauza expunerii la fum. Acesta a precizat că victimele decedate se aflau în aceeași locuință.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, precum și o femeie care a intrat în stop cardio-respirator și pentru care s-au făcut manevre de resucitare, dar nu a mai putut fi salvată. 

Astfel, echipajele SMURD a acordat primul ajutor calificat unui numar de 10 victime adulte, dintre care două au decedat, și unui copil care a suferit un atac de panică, informează ISU București - Ilfov.

În total, trei victime au fost transporte la spital.

Au fost trimise la fața locului opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, două autospeciale de descarcerare şi opt ambulanțe SMURD, precum și o autospecială pentru transport victime multiple.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close