Antena 3 CNN Actualitate Locale Imobilizat la pat, un bărbat a asistat la moartea soției sale. A stat cu ea în casă până când vecinii au sunat la pompieri

Imobilizat la pat, un bărbat a asistat la moartea soției sale. A stat cu ea în casă până când vecinii au sunat la pompieri

Pompierii din Sibiu au intervenit de urgență într-un apartament din Sibiu, acolo unde au găsit un bărbat de 87 de ani imobilizat la pat şi o femeie de 84 de ani care murise.

Imobilizat la pat, un bărbat a asistat la moartea soției sale. A stat cu ea în casă până când vecinii au sunat la pompieri
Sursa foto: Pexels
de Claudia Popovici    |    06 Apr 2023   •   23:24

Intervenţia avut loc pe strada Rahova din Sibiu. Alarma a fost dată de vecini care s-au îngrijorat că nu o mai văzuseră de ceva timp pe femeie.

La faţa locului au ajuns o autospecială de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD care au intervenit de urgenţă pentru a debloca uşa apartamentului în care locuiau cei doi bătrâni.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii au pătruns în locuință fără a fi înregistrate pagube materiale.

"În locuință a fost găsită şi o persoană de sex feminin, în vârstă de 84 de ani care prezenta rigiditate cadaverică”, a transmis, joi, ISU Sibiu, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Bărbatul, în vârstă de 87 de ani, găsit imobilizat la pat, a fost evaluat medical de echipajul SMURD, iar ulterior a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close