Antena 3 CNN Actualitate Locale "Hidra" de la Iași, care a stârnit panică în rândul localnicilor, mare atracție pentru turiști: "Doamne apără și păzește!"

"Hidra" de la Iași, care a stârnit panică în rândul localnicilor, mare atracție pentru turiști: "Doamne apără și păzește!"

"Hidra" de la Iași, care i-a speriat pe locuitorii orașului, a devenit o mare atracție pentru turiști.

de Ioana Mircea    |    26 Feb 2024   •   09:26

Statuia din Iași care a stârnit revoltă în rândul localnicilor, a creat un adevărat fenomen. Intrigaţi de reacţiile extreme pe care le naşte sculptura, tot mai mulţi turişti curioşi au decis s-o viziteze.

Vă amintim că poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere, după ce opera a fost vandalizată de ieşenii nemulţumiţi de cum arată sculptură.

"Mai venim cu cineva și să dărâmăm, să tăiem, să facem ceva. Din gâtul lu' ăsta ies niște șerpi, n-au cum să fie flori. Doamne apără și păzește. Nu ne lăsa Doamne!", a spus o localnică.

O altă localnică a povestit că nu a dormit o noapte întreagă după ce a văzut pe internet o poză cu statuia. "Eu l-am văzut pe internet, chiar n-am putut să dorm azi noapte că m-am cutremurat cânt am văzut așa ceva".
 

×
Subiecte în articol: Iași Hidra
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close