Antena 3 CNN Actualitate Locale Gestul incredibil al bătrânului bătut cu sălbăticie în Brașov! I-a iertat pe tinerii care l-au băgat în spital în Săptămâna Mare! ”Au avut suflet de câine”

Gestul incredibil al bătrânului bătut cu sălbăticie în Brașov! I-a iertat pe tinerii care l-au băgat în spital în Săptămâna Mare! ”Au avut suflet de câine”

Gestul incredibil al bătrânului bătut cu sălbăticie în Brașov! I-a iertat pe tinerii care l-au băgat în spital în Săptămâna Mare! ”Au avut suflet de câine”
03 Apr 2018   •   11:09

Bătrânul bătut cu sălbăticie într-un pasaj din Brașov, vrea să le ofere o lecție celor care au fost la un pas să-l omoare. El îi iartă pe agresori. Bărbații care au bătut cu sălbăticie un bătrân în Brașov susțin că erau băuți și nu știau ce fac.  Aceștia au lovit victima până a rămas inconștientă pe asfalt din cauza unei datorii pe care cei doi agresori ar fi avut-o la victimă. Un agent de pază al unei firme private a reuşit să îi prindă şi să îi predea poliţiei, iar un judecător a decis arestarea lor preventivă. 

Barbatul e din Focsani, iar in Brasov muncea cu ziua, ca sa-si intretina fiul bolnav, de-acasa. Deocamdata, el va mai ramane cel putin doua saptamani internat in spital. Agresorii sai sunt in arest preventiv, pentru loviri si alte violente. 

”Au avut suflet de câine. Eu sunt om bătrân, am 70 de ani și muncesc și ei… Nu-mi mai amintesc ce s-a întâmplat” a spus bărbatul cu lacrimi în ochi la Kanal D.

Doi tineri au bătut cu sălbăticie un bătrân în Brașov. Cum au explicat fapta lor

×
Subiecte în articol: batut agresori saptamana mare Brașov
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close