Antena 3 CNN Actualitate Locale Un fost șef de Poliție a provocat un accident după ce s-a urcat băut la volan. Bărbatul candidează la Primăria Cotnari

Un fost șef de Poliție a provocat un accident după ce s-a urcat băut la volan. Bărbatul candidează la Primăria Cotnari

Un fost şef din Poliţie s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat beat la volan şi a lovit o maşina parcată. Bărbatul a încercat să fugă, însă a fost oprit până la urma de foştii săi colegi.

de Ioana Mircea    |    10 Apr 2024   •   09:32

Fostul șef al Poliției Hârlău, județul Iași, Dumitru Simionescu a fost dus la audieri după ce a condus beat la volan și a produs un accident rutier. Acesta a intrat cu autoturismul în coliziune cu o mașină parcată, după care în loc să oprească și-a continuat drumul.

În cele din urmă a fost oprit de polițiști și a fost condus la sediul poliție. Fiind testat alcoolscopic, a rezultat o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. La puțin timp a fost transportat la o unitate sanitară în vederea recoltării de probe biologice.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Bărbatul s-a pensionat în 2016 după ce a condus ani de zile Poliţia din localitatea Hârlău. În prezent, fostul agent este candidat pentru Primăria Cotnari.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close