Antena 3 CNN Actualitate Locale Un fost procuror din Panciu avea o cultură de canabis ascunsă în viţa de vie | A declarat că folosea drogurile pentru o plăcintă tradiţională

Un fost procuror din Panciu avea o cultură de canabis ascunsă în viţa de vie | A declarat că folosea drogurile pentru o plăcintă tradiţională

Un fost procuror din Panciu, judeţul Vrancea, a fost prins de poliţişti după ce a cultivat canabis într-o plantaţie de viţă de vie. La audieri, bărbatul a declarat că foloseşte canabisul pentru o reţetă tradiţională de plăcintă.

Un fost procuror din Panciu avea o cultură de canabis ascunsă în viţa de vie | A declarat că folosea drogurile pentru o plăcintă tradiţională
Sursa foto: DIICOT
de Carmina Pricopie    |    05 Oct 2023   •   15:22

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu, se afla în atenţia poliţiştilor de la Crimă Organizată Vrancea de mai multă vreme.

Astăzi, poliţiştii au organizat o acţiune în cadrul unui dosar penal mai vechi, ocazie cu care au făcut două percheziţii domiciliare la locuinţele principalilor suspecţi, în oraşul Panciu.

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au descoperit o cultură ilegală de canabis, ascunsă într-o plantaţie de viţă de vie. În total, anchetatorii ar fi găsit 241 de plante, dar şi diferite cantităţi de muguri de canabis.

Potrivit unor surse, la audieri, fostul procuror din Panciu a declarat că folosea seminţele de canabis pentru a face o plăcintă tradiţională.

×
Subiecte în articol: Panciu canabis Vrancea
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close