Antena 3 CNN Actualitate Locale Filmul accidentului de la 2 Mai, unde şoferul de 19 ani, drogat, a izbit în plin opt pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului

Filmul accidentului de la 2 Mai, unde şoferul de 19 ani, drogat, a izbit în plin opt pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului

Iată cum arată filmul teribilului accident rutier din 2 Mai produs în sâmbătă dimineață de un tânăr de 19 de ani.

Filmul accidentului de la 2 Mai, unde şoferul de 19 ani, drogat, a izbit în plin opt pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    19 Aug 2023   •   14:40

Adolescentul ajunge la magazin în jurul orei 4:52, este surprins pe camerele de supraveghere ale magazinului şi este agitat, după cum spuneau și martorii. 

De acolo își cumpără țigări și ciocolată. Distanța de la magazin şi până la locul accidentului este de doi kilometri. Este o distanță pe care, de regulă, o parcurgi în maximum 5-10 minute. 

Nu există date publice cu privire la ce a făcut tânărul înaintea accidentului. 

Cert este că la jumătate de oră din momentul în care el a fost văzut în magazin, produce acest grav accident de circulație la ieșirea din 2 Mai, pe drumul care leagă 2 Mai de stațiunea Vama Veche.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Este vorba de un accident produs în această dimineață, în jurul orei 5:20. Şoferul intră efectiv într-un grup de opt tineri. Doi dintre ei își pierd viața, trei dintre ei sunt duși în stare gravă la spital, iar alți trei au nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. 

El a fost depistat cu trei substanțe interzise.

După momentul accident, el fuge de acolo, după cum se vede şi în imaginile video.

El este şoferul de 19 ani, care a spulberat opt oameni la 2 Mai. Consumase un "cocktail de droguri"

Șoferul de 19 ani, drogat, care a intrat cu mașina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineața, omorând doi dintre ei în localitatea 2 Mai, a fost prins şi dus la audieri.

El a fost depistat pozitiv la trei droguri, după ce fugise de la locul accidentului, iar acum este dus la audieri, la Poliţia Mangalia.

El a fost prins în Vama Veche şi nu ştia exact ce a făcut, pentru că era drogat. El conducea maşina în continuare atunci când a fost prins.

Citeşte şiOpt oameni, izbiţi în plin de un şofer în Constanţa, la 2 Mai. Două persoane au murit, mai mulţi răniţi sunt la spital, şoferul a fugit

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, a condus mașina pe DN 39 și a intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe carosabil.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

×
Subiecte în articol: accident 2 Mai Constanța şofer drogat
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close