Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a prăbușit pe ringul de dans la o nuntă din Iași. Cauza descoperită de medici

O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a prăbușit pe ringul de dans la o nuntă din Iași. Cauza descoperită de medici

O femeie a ajuns în stare gravă la spital, chiar de pe ringul de dans de la o nuntă, în Iași.

O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a prăbușit pe ringul de dans la o nuntă din Iași. Cauza descoperită de medici
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cătălin Onofrei    |    04 Sep 2023   •   12:08

În vârstă de 44 de ani, botoşăneanca se afla, sâmbătă, la o nuntă, organizată la o sală de evenimente din Săveni, județul Iași. La un moment dat, în timp ce dansa alături de mai mulţi nuntaşi pe ringul de dans, femeia s-a prăbuşit brusc.

Petrecerea s-a întrerupt imediat, iar oamenii speriaţi au încercat să îi acorde primul ajutor. Realizând că era vorba bdespre ceva grav, aceştia au sunat la serviciul 112.

În scurt timp, femeia a fost transportată la camera de gardă de la Săveni a Spitalului Judeţean, fără puls. Ajunsă la Urgenţe, femeia a fost supusă mai multor investigaţii de specialitate. Medicii cardiologi au descoperit, astfel, un infarct de mari dimensiuni.

Aceasta a fost stabilizată și dirijată către Institutul de Boli Cardiovasculare lași.

Infarctul miocardic (IM) sau Infarctul miocardic acut (IMA), numit frecvent și atac de cord, este întreruperea fluxului sangvin la nivelul unei porţiuni a cordului, ce determină moartea celulelor miocardice.

Infarctul miocardic reprezinta o urgenţă medicală. Acesta are ca substrat blocarea unei artere de la nivelul inimii, cel mai frecvent de catre un cheag de sange. Oprirea brusca a fluxului arterial la nivelul muschiului inimii, duce la distrugerea acestuia si poate determina decesul pacientului.

×
Subiecte în articol: Iași nunta stare grava spital dans
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close