Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie s-a ales cu mâinile rupte după ce a fost internată în spital cu gripă, în Mureș

O femeie s-a ales cu mâinile rupte după ce a fost internată în spital cu gripă, în Mureș

O femeie în vârstă de 77 de ani, internată cu gripă la spital în Mureș, s-a ales cu mâinile rupte. Polițiștii au demarat o anchetă.

de Ioana Mircea    |    05 Ian 2024   •   14:44

Poliția din Reghin, județul Mureș a fost sesizată de către o femeie de 53 de ani, care a spus că mama sa, o femeie de 77 de ani, din localitatea Suseni, ar fi fost internată la unitatea medicală din Reghin, iar ulterior a suferit fracturi la ambele brațe în împrejurări necunoscute.

"Conform sesizării, femeia, în vârstă de 77 de ani, ar fi fost internată în unitatea spitalicească la data de 21 decembrie 2023, iar ulterior, în urma unei radiografii, s-ar fi stabilit că ambele brațe i-ar fi fracturate”, a transmis astăzi Inspectoratul Poliției Județene Mureș.

Citește și: Tânăr de 17 ani, plimbat timp de trei luni de la un spital la altul, fără succes, pentru o operație

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Reghin au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în cauză.

Potrivit presei locale, femeia ar fi fost plimbată între spitale, iar familia ei a povestit despre cum a fost găsită cu vânătăi și dureri cumplite, notează Pacienta a fost dusă inițial la spitalul din Reghin pe 21 decembrie, cu simptome severe de gripă.

După examinări și analize, medicii au decis să o transfere la Târgu Mureș pentru alte investigații, însă, după două zile, a fost trimisă înapoi la Reghin, la secția de Boli Infecțioase. În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, fiica sa a descoperit-o cu vânătăi pe ambele brațe, potrivit ardealnews.ro.

×
Subiecte în articol: spital mures gripa fracturi
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close