Antena 3 CNN Actualitate Locale "A spus că l-au apucat nebuniile!" | O femeie a fost înjunghiată în Centrul Vechi din Capitală de un bărbat în vârstă, pe care nu-l cunoștea

"A spus că l-au apucat nebuniile!" | O femeie a fost înjunghiată în Centrul Vechi din Capitală de un bărbat în vârstă, pe care nu-l cunoștea

Un atac cu cuțitul în Centrul Vechi din București a pus poliția în alertă.

de Bogdan Borza    |    24 Apr 2024   •   13:40

Atacul a avut loc în fața unui magazin, marți seară, iar victima atacului a fost o femeie.

Agresorul este un bărbat în vârstă de 73 de ani.

Angajatele magazinului au sunat la 112, după ce au văzut scenele șocante.

"Bărbatul în vârstă aștepta pe trotuar și, când femeia a ieșit din magazin, a înjunghiat-o.

De spaimă, femeia a intrat înapoi în magazin. Angajatele au fost cele care au sunat la 112. La fața locului au venit polițiștii, care l-au găsit foarte repede pe agresorul de 73 de ani, l-au încătușat și l-au dus la audieri.

Acolo, suspectul a spus că nu o cunoaște pe femeie și că nu și-a premeditat fapta. El și-a justificat agresiunea spunând că 'l-au apucat nebuniile'.

Conform unor surse, individul ar suferi de afecțiuni psihice. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus în fața judecătorului cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor.

Victima sa a fost transportată la spital și este în prezent în stare stabilă", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Bogdan Borza.

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close