Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Baia Mare a rămas fără o sumă uriaşă de bani de pe card, după ce a cumpărat acţiuni de pe o pagină de Facebook

O femeie din Baia Mare a rămas fără o sumă uriaşă de bani de pe card, după ce a cumpărat acţiuni de pe o pagină de Facebook

O femeie din Baia Mare a rămas fără toţi banii de pe card, o sumă uriaşă, după ce s-a hotărât să cumpere acţiuni de pe o pagină de Facebook care făcea reclamă unei companii.

O femeie din Baia Mare a rămas fără o sumă uriaşă de bani de pe card, după ce a cumpărat acţiuni de pe o pagină de Facebook
Sursa foto: Getty Images I fizkes
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Noi 2023   •   17:06

Anunțul a fost făcut astăzi, de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Ionela Cosma.

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost sesizaţi de către o femeie de 59 de ani din municipiu cu privire la faptul că la data de 2 noiembrie, în urma vizualizării unui anunţ pe o platformă de socializare, care prezenta o reclamă pentru investiţii la o companie, a intrat pe un link, unde a completat un formular pentru a putea cumpăra acţiuni.

La scurt timp a fost contactată de un reprezentant al aşa-zisei companii, a intrat pe un alt link, unde a completat datele cardului personal de la bancă. 

În urma consultării extrasului de cont, persoana vătămată a observat faptul că din contul său a dispărut suma de 32.110 de lei", a precizat reprezentantul IPJ Maramureş.

Citește și: "Suntem pe străzi. Acum stăm prin parc" | O familie din Buzău a pierdut toată averea la păcănele

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic.

×
Subiecte în articol: Baia Mare femeie pacalita actiuni Facebook
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close