Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Baia Mare a primit amendă de la Poliţia Locală, după ce a băgat florile pe holul blocului pentru a le salva de frig

O femeie din Baia Mare a primit amendă de la Poliţia Locală, după ce a băgat florile pe holul blocului pentru a le salva de frig

O femeie din Baia Mare a primit o amendă de la Poliţia Locală, după ce a băgat ghivecele cu flori din faţa blocului pe hol, pentru a le salva de frig. Nu o să îmi cumpăr pâine şi o să plătesc amenda, a povestit femeia.

O femeie din Baia Mare a primit amendă de la Poliţia Locală, după ce a băgat florile pe holul blocului pentru a le salva de frig
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Feb 2024   •   11:04

Poliţiştii locali din Baia Mare au reușit "performanța" de a amenda o femeie pentru simplul motiv că florile, care vara înfrumusețau accesul în bloc, le-a pus pe holul comun al blocului pentru a le salva de frig.

Totul a pornit de la reclamaţia unui vecin al femeii, supărat pe faptul că holul blocului şi accesul în clădire este acum ocupat parţial de ghivecele cu flori.

"În perioadele calde ale anului florile erau afară, pe marginea trotuarului. Iarna le-am pus pe hol, dar nu cred că încurcă accesul nimănui în clădire. Nimeni nu a avut nimic cu el. O singură persoană. Un vecin care a și făcut reclamație. Polițiștii locali au venit, mi-au lăsat somație, iar apoi au revenit și pentru că nu m-am conformat m-au sancționat. Eu nu o să contest această amendă. Îmi este greu cu doi oameni cu probleme. Fiul meu a scăpat dintr-un accident rutier grav în 2017, iar soțul meu a rămas fără picior anul trecut. Amândoi cu probleme. O să mă descurc eu cumva.

Nu o să îmi cumpăr pâine și o să plătesc amenda. Cumva o să fac. Nu cerșesc mila nimănui. Dar le voi trimite un memoriu să vadă cine este vecinul reclamagiu. Măcar atât, să știe și ei. Acum florile le-am donat la colegii de la serviciu, cele mai multe. Să aibă noroc la ele. Eu le-am crescut cu dragoste. Aveam și mandarin, lămâi, avocado, tot felul de flori", a declarat femeia.

×
Subiecte în articol: Baia Mare Poliţia Locală amenda
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close