Antena 3 CNN Actualitate Locale Intervenție pe motocicletă la victima unui incident în timpul Codului Galben din Capitală

Intervenție pe motocicletă la victima unui incident în timpul Codului Galben din Capitală

Un incident grav a avut loc în Capitală, în timpul Codului Galben.

Intervenție pe motocicletă la victima unui incident în timpul Codului Galben din Capitală
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Sebastian Boldea    |    19 Iun 2023   •   07:57

O femeie de 82 de ani a fost rănită după ce un copac s-a prăbușit peste ea, în parcul IOR din Sectorul 3.

Femeia a fost scoasă de sub arborele prăbușit până la sosirea echipajelor de intervenție și a fost transportată ulterior la spital.

"Femeia în vârstă de 82 de ani s-a ales cu piciorul rupt după ce a vrut să se plimbe prin parc. Copacul a fost rupt de rafalele de vânt și s-a prăbușit peste ea.

Martorii au sărit în ajutorul victimei și au reușit să o scoată de sub copac. Potrivit primelor informații în legătură cu acest incident, cea care sunat la serviciul de ambulanță a fost chiar femeia accidentată.

Citește și: Un băiețel de patru ani a murit într-un accident rutier produs în Vaslui

La fața locului au ajuns două ambulanțe SMURD, un medic pe motocicletă și o autospecială de stingere. Ulterior, femeia a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență în stare de conștiență", a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Sebastian Boldea.

"Am intervenit pentru acordarea primului ajutor pentru o persoană în vârstă de aproximativ 82 de ani, care a fost rănită de căderea unui copac în Parcul IOR. Victima era o femeie în vârstă de aproximativ 82 de ani, care a fost găsită în stare de conștiență, însă cu leziuni multiple la nivelul unui membru inferior.

Victima a fost stabilizată și apoi a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență București de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță București-Ilfov", a precizat, la rândul său, Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București.

Pe durata Codului Galben, pompierii au intervenit, duminică, în Capitală la 11 incidente pentru îndepărtarea a nouă copaci căzuți, a unui stâlp de electricitate și a unui element din fațada unui bloc care s-a desprins.

În aceste incidente au fost avariate patru mașini.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close