Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată de 14 ani a fost răpită, chiar din fața casei, de trei bărbați care au băgat-o într-o mașină cu care au plecat în trombă, în Joseni, județul Harghita

O fată de 14 ani a fost răpită, chiar din fața casei, de trei bărbați care au băgat-o într-o mașină cu care au plecat în trombă, în Joseni, județul Harghita

O fată minora a fost răpită, chiar din fața casei, de trei bărbați. Aceștia au luat-o cu forța și au urcat-o într-un autoturism cu care au plecat în trombă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Ian 2024   •   14:45

Potrivit Poliției, în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2024, minora a fost luată cu forța din fața domiciliul său din Joseni, județul Harghita, de trei bărbați care au introdus-o într-un autoturism cu care au plecat într-o direcție necunoscută.  

Din fericire, tânăra a fost găsită într-o localitate din județul Vrancea

”La data de 5 ianuarie 2024, în jurul orei 2:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gheorgheni au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără, de 14 ani, ar fi fost luată cu forța din fața unui imobil, de către bărbați necunoscuți, ar fi fost urcată într-un autoturism și s-au deplasat într-o direcție necunoscută. 

În urma activităților desfășurate de polițiști, minora a fost identificată în comuna Pufești, județul Vrancea. 

Atât minora, cât și persoanele bănuite de săvârșirea faptei sunt în custodia Poliției.  

În prezent, sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii întregii stări de fapt”, se arată în comunicatul Poliției. 

×
Subiecte în articol: rapita Vrancea
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close