Antena 3 CNN Actualitate Locale O familie cu cinci copii, la un pas de moarte după ce un copac a strivit mașina în care se afla

O familie cu cinci copii, la un pas de moarte după ce un copac a strivit mașina în care se afla

Cinci copii și doi adulți au fost la un pas de moarte după ce un copac s-a prăbușit peste mașina în care se aflau. Accidentul a avut loc pe o șosea din Bistrița Năsăud.

de Paul Ciurari    |    29 Mar 2024   •   11:05

O familie din Bacău care se deplasa dinspre Vatra Dornei spre Bistrița Năsăud pe drumul DN17 în localitatea Mureşenii Bârgăului.

Un copac căzut peste autoturismul în care cele șapte persoane, doi adulți și cinci copii se aflau. Trei dintre copii au fost transportați la spital.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini de la locul incidentului

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aceștia au suferit mai multe leziuni la nivelul capului dar și al abdomenului. La spital a ajuns și mama acestora, care din fericire nu a fost rănită. Totul s-a întâmplat în această dimineață când un copac a fost rupt de vânt și a căzut peste autoturism.

Tatăl, un bărbat de 47 de ani din Bacău, aflat la volanul mașinii, a încercat să evite incidentul trăgând de volan și ieșind cu mașina de pe carosabil, însă a fost prea târziu.

"La spital vor fi transportaţi trei copii, cu vârste cuprinse între 13 şi patru ani. Doi dintre ei acuză dureri la nivelul feţei şi unu dureri lombare. Copiii vor fi însoţiţi la spital de mama lor.acesta neavând însă nevoie de îngrijiri medicale”, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

×
Subiecte în articol: copac căzut Bistriţa Năsăud
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close