Antena 3 CNN Actualitate Locale Elev de șapte ani, lovit cu bățul de un învățător din Vaslui pentru că nu ar fi știut tabla înmulțirii. Autoritățile s-au sesizat după ce părinții s-au plâns pe o rețea socială

Elev de șapte ani, lovit cu bățul de un învățător din Vaslui pentru că nu ar fi știut tabla înmulțirii. Autoritățile s-au sesizat după ce părinții s-au plâns pe o rețea socială

Un elev de șapte ani ar fi fost bătut la școala din Protopopești, comuna Tăcuta, de învățătorul său. Bărbatul este acum subiectul unei anchete demarate de către Inspectoratul Școlar Județean Vaslui.

de Mia Lungu    |    18 Ian 2023   •   13:19

Bărbatul de 61 de ani a fost acuzat că ar fi lovit cu bățul peste mâini, un elev în vârstă de șapte ani, pe motiv că nu ar fi știut tabla înmulțirii.

Cazul a ajuns în atenția autorităților după ce părinții minorului ar fi scris, în mediul online, ce s-a întâmplat la școală.

"Deocamdată, la școala din Protopopești s-au deplasat doi colegi din cadrul Inspectoratului Școlar și un consilier. Se fac cercetări pentru a se stabili, cu exactitate, ce s-a întâmplat. În funcție de rezultate, se vor lua toate măsurile ce se impun în astfel de cazuri", a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui.

La această oră, ancheta este în plină desfășurare, scrie vremeanoua.ro.

"Referitor la materialul de presă aparut in spațiul public, cu privire la agresiunea unui elev de catre un cadru didactic,  conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele prezentate și, în funcție de rezultatul acestora, dispunerea măsurilor legale", a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. 

Citeşte şiPărinții a doi elevi trebuie să plătească daune în valoare de 30.000 de lei unei profesoare din Cluj

"Să vă arăt cum arată bietul copil de 7 ani care a fost bătut cu bățul la mânuțe de domnul învățator de la școala Protopopești, comuna Tăcuta pentru ca nu știa tabla înmulțirii.

Acești învățători, profesori, care după atâția ani de la revoluție nu au învățat nimic despre educarea copiilor într-un mod normal. Vrem în școala noastră profesori și învățatori care au răbdare cu copiii.

Acest copil este traumatizat, nu vrea sa meargă la școala de frică. Și mai este si o doamna profesoara de matematică, care jignește copiii.

Cazul unei fetițe care a venit din Germania la școală în Protopopești si pe cafe doamna de matematica a jignit-o foarte tare, i-a vorbit foarte urat și copila a mers acasa plângând. Acești profesori ar trebui sa se retragă singuri din școala", spune mama băiatului.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close