Antena 3 CNN Actualitate Locale Echipajul unei ambulanțe, prins în mijlocul unei confruntări cu focuri de armă, în Buzău. Oamenii au sărit pe geam pentru a-și salva viața

Echipajul unei ambulanțe, prins în mijlocul unei confruntări cu focuri de armă, în Buzău. Oamenii au sărit pe geam pentru a-și salva viața

Trei angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Buzău au sărit azi pe fereastra mașinii de ambulanță, după ce au nimerit în mijlocul unui conflict armat.

de Ioana Mircea    |    19 Sep 2023   •   23:35

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Buzău a nimerit, în această după-amiază, în mijlocul unei confruntări între două clanuri de romi, în timpul căreia au fost trase și focuri de armă. Cei trei angajați ai Ambulanței s-au speriat când au auzit împușcăturile și au sărit pe fereastră, pentru a scăpa cu viață. 

Se pare că totul ar fi pornit de la fiica interlopului, căsătorită recent cu un tânăr de aceeași etnie, a cărui familie locuiește într-un alt cartier al orașului.

Spiritele s-au încins atunci când tânăra soție ar fi fugit de la casa soțului și ar fi revenit la locuința părinților. Rudele soțului părăsit au mers, la orele amiezii, să-și ia soția acasă, cu forța.

Citește și: Ambulanţe fără medici în toată ţara. Situaţie grea pentru pacienţi

Pentru a le face față atacatorilor, unul bărbat a tras mai multe focuri de armă neletală. Cu câteva minute înainte de acest incident, un echipaj de la Salvare sosise în vila interlopilor pentru a-i acorda primul ajutor.

Atunci când au auzit împușcăturile, medicul, asistentul și șoferul ambulanței s-au speriat și au sărit pe fereastră, potrivit stiridebuzau.ro.

×
Subiecte în articol: ambulanta Buzau
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close