Antena 3 CNN Actualitate Locale Dezvăluiri în cazul dublei crime de la Timișoara. Ucigașul a recunoscut că era drogat când le-a luat viața celor doi bătrâni

Dezvăluiri în cazul dublei crime de la Timișoara. Ucigașul a recunoscut că era drogat când le-a luat viața celor doi bătrâni

Bărbatul care i-a ucis pe cei doi bătrâni din Timișoara a recunoscut că era drogat în momentul în care a comis dubla crimă.

Dezvăluiri în cazul dublei crime de la Timișoara. Ucigașul a recunoscut că era drogat când le-a luat viața celor doi bătrâni
Sursa foto: Facebook/Andrei Minda
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iun 2023   •   14:56

Suspectul în cazul crimelor de la Timișoara, prins joi de polițiști, a fost reținut pentru 24 de ore după audierile din cursul nopții, urmând să afle, în scurt timp, dacă va fi arestat pentru 30 de zile.

În fața anchetatorilor, criminalul și-a recunoscut faptele și a declarat că avea intenția să fugă din oraș, fiind descoperite asupra sa, în momentul în care a fost prins, mai multe haine și produse de igienă personală.

Mai mult, autorul crimelor le-a mărturisit anchetatorilor că era drogat în momentul în care i-a ucis pe cei doi bătrâni.

În plus, bărbatul le-a spus anchetatorilor că a stat cu chirie în apartamentul aflat lângă cel al bătrânilor, iar femeia i-a deschis ușa pentru că îl cunoștea și a crezut că a venit să-i înapoieze cei 2.000 de lei pe care îl avea datorie.

Citește și: Criminalul celor doi bătrâni de la Timișoara a povestit tot! Motivul pentru care i-a ucis

Potrivit oamenilor legii, criminalul nu are antecedente penale, aflându-se la prima abatere de acest fel.

"Victimele și autorul se cunoșteau. Au locuit o perioadă de timp în același imobil și cred că acesta a fost și motivul ușurinței cu care ușa a fost deschisă", au transmis oamenii legii.

Criminalul va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: criminal Timișoara batrani
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close