Antena 3 CNN Actualitate Locale Drama unei copile de 13 ani, batjocorită de mamă şi concubinul ei, în Constanţa | Femeia a fost arestată

Drama unei copile de 13 ani, batjocorită de mamă şi concubinul ei, în Constanţa | Femeia a fost arestată

O fată de 13 ani a trăit un adevărat coșmar fiind batjocorită în mot repetat de mama şi concubinul acesteia. Femeia a fost arestată pentru 30 de zile.

Drama unei copile de 13 ani, batjocorită de mamă şi concubinul ei, în Constanţa | Femeia a fost arestată
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Apr 2024   •   16:41

Potrivit IPJ Constanţa, polițiștii Postului de Poliție Ion Corvin, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut pentru 24 de ore o femeie de 31 de ani.

Aceasta este bănuită de săvârșirea infracțiunii de viol.

Din cercetările făcute a rezultat că, în perioada 2020 – 2024, femeia ar fi întreținut raporturi sexuale, în mod repetat, cu fiica sa, de 13 ani, împotriva voinței acesteia.

"O parte din actele sexuale ar fi fost efectuate împreună cu concubinul femeii, care a fost arestat preventiv la data de 11 aprilie a.c., pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, arată Poliția Constanța.

Femeia a fost reținută și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Vineri, ea a fost prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close