Antena 3 CNN Actualitate Locale Două fete de 15 ani au murit după ce au căzut de la 20 de metri înălțime, în Lupeni. Una dintre ele își sunase mama cu câteva minute înainte

Două fete de 15 ani au murit după ce au căzut de la 20 de metri înălțime, în Lupeni. Una dintre ele își sunase mama cu câteva minute înainte

Două fete, în vârstă de 15 ani, au murit, după ce s-au aruncat de pe o clădire, de la 20 de metri înălțime, în localitatea hunedoreană Lupeni.

Două fete de 15 ani au murit după ce au căzut de la 20 de metri înălțime, în Lupeni. Una dintre ele își sunase mama cu câteva minute înainte
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Dec 2023   •   19:53

”Astăzi, în jurul orei 17:25, Poliția a fost sesizată de o femeie din Uricani cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 15 ani, ar fi apelat-o telefonic pentru o anunța că intenționează să recurgă la un gest sinucigaș, în zona "la ruine", din Lupeni.

În cel mai scurt timp, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni și echipaje medicale s-au deplasat în zona unei foste fabrici din Lupeni, unde au identificat trupurile a două minore, ambele în vârstă de 15 ani, din Uricani, care se pare că au suferit multiple traumatisme prin cădere de la o înălțime de aproximativ de 20 de metri.

Cu privire la una dintre cele două minore, personalul medical a imediat declarat decesul, în timp ce față de a doua a fost aplicat protocolul de resuscitare, din păcate,  fără rezultat.

Polițiștii au demarat cercetări cu privire la motivele și circumstanțele în care a survenit tragedia, în cauză fiind întocmit dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani”, a transmis comisar șef Bogdan Nițu, IPJ Hunedoara.

×
Subiecte în articol: fete moarte sinucidere Lupeni
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close